Nieuwbouw

Een nieuw huis, kantoorpand of stijlvolle schuur laten bouwen? Bij J. Morren Bouw hebben we vakmensen voor ieder nieuwbouwproject. We zijn in staat om het volledige bouwproces uit handen te nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het realiseren van uw woon- of werkwensen.

Voor ieder type nieuwbouw

Ons team is zeer breed inzetbaar. Dit houdt in dat we ervaring hebben met bijna ieder type nieuwbouwproject. Hiermee doelen we niet alleen op allerlei verschillende soorten woningen, maar kunt u ook bij ons terecht voor schuren, garages of bedrijfspanden.

Al deze projecten hebben één aspect met elkaar gemeen. De kwaliteit en elegantie van het resultaat hebben ten aller tijde de hoogste prioriteit. We hanteren een hoge kwaliteitsstandaard, om zo aan de wensen van onze opdrachtgever te kunnen voldoen. Bekijk onze projecten-pagina om te zien hoe wij de wensen van onze opdrachtgevers hebben kunnen realiseren in het verleden.

Veelzijdige vakmensen en korte lijnen

Bij J. Morren Bouw werken we met een klein en gedreven team. Dit kleine team is erg veelzijdig, waardoor het in staat is om praktisch alle werkzaamheden te verrichten in een nieuwbouwproject. Mocht het ergens in het proces schorten aan handen of expertise, dan maken we gebruik van betrouwbare onderaannemers waar we in de meeste gevallen al een langdurige samenwerking mee hebben.

J. Morren Bouw werkt veelal samen met betrouwbare tekenbureaus of architectenbureaus. Hierdoor kunt u bij ons terecht vanaf het allereerste plan tot de volledige uitvoering.

Ten slotte staan direct contact en korte lijnen hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u ervoor kiest om uw nieuwbouwproject te laten bouwen door J. Morren Bouw heeft u altijd te maken met één vast contactpersoon. Ieder huis en de wensen van iedere opdrachtgever zijn uniek. Om uw wensen vervolgens centraal te laten staan vinden wij dat directe contact van enorm belang.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan per telefoon, e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen.