Renovatie & Onderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor renovatie of onderhoud van uw huis, bedrijfspand of schuur? Dan bent u bij J. Morren Bouw aan het juiste adres. In veel gevallen valt een stukje onderhoud samen met een grotere renovatie, maar dit kan ook zeker los gezien worden.

Renovatie en onderhoud door J. Morren Bouw

Verbouwen en renoveren lijken veel op elkaar. Het grootste verschil is dat je bij een renovatie oude elementen van een woning of bedrijfspand vernieuwt. Zo vervang je bijvoorbeeld een oude keuken, trap of badkamer, zodat deze weer aan moderne maatstaven voldoet.
Bij J. Morren Bouw verrichten we al jarenlang renovatiewerkzaamheden als deze. Ons kleine team vol vakmanschap realiseert uw wensen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We vervangen een verouderd element uit uw woning, zodat u er weer jaren mee vooruit kan.

Vervolgens is onderhoud natuurlijk van belang voor ieder gebouw. Of het nu een woning, bedrijfspand of schuur is, door middel van onderhoud voorkomt u dat uw gebouw verouderd en de kwaliteit verslechterd. Er zijn vele verschillende onderhoudswerkzaamheden mogelijk. Ons team heeft ervaring met veel van deze werkzaamheden, maar staat ook open voor nieuwe uitdagingen.

Kaprenovaties

Bij J. Morren Bouw zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van kaprenovaties. Dit proces bestaat in de meeste gevallen uit het isoleren, uitvlakken en opnieuw leggen van dakpannen op uw woning of bedrijfspand. Hiermee bent u eenvoudig en snel voorzien van een volledig nieuwe en geïsoleerde kap, waarmee u in veel gevallen ook nog eens bespaard op uw energie- en/of gasrekening.

Bent u benieuwd of uw woning of bedrijfspand toe is aan onderhoud of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan per telefoon, e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen.