Verbouw

J. Morren Bouw heeft naast ervaring in nieuwbouw, ook veel expertise op het gebied van verbouw. Heeft u ruimte tekort of zijn er andere woonwensen? Dan kunnen wij u helpen door een passende verbouwing naar uw wens te realiseren. Denk hierbij aan een aanbouw, zolderverbouwing of een dakkapel plaatsen. Echter gaat J. Morren Bouw ook de grotere projecten niet uit de weg. En verbouwen wij ook uw complete woning of kantoorpand.

Voordelen van verbouw met J. Morren Bouw

Korte lijnen en nauw contact zijn naar ons idee enorm belangrijk binnen ieder bouwproces. Het is namelijk van cruciaal belang dat uw wensen volledig duidelijk zijn, zodat wij deze wensen kunnen realiseren. Bij J. Morren Bouw werken we dan ook met een vast aanspreekpunt waarmee u als opdrachtgever direct contact heeft.

Daarnaast werken we bij J. Morren Bouw met een klein team van ervaren allround vakmensen. Op het moment dat we met dit hechte team alleen niet voldoende handen hebben of een bepaalde expertise missen, schakelen we één van onze betrouwbare onderaannemers in. De samenwerking met deze onderaannemers gaat in de meeste gevallen al vele jaren terug. Hierdoor kunnen we ook tijdens de inzet van deze onderaannemers de kwaliteit garanderen.

Kwaliteit als hoogste prioriteit

Zaken als korte lijnen, vakmanschap en expertise staan allemaal in het teken van één doel dat de hoogste prioriteit heeft binnen J. Morren Bouw. Dit doel is het afleveren van kwaliteit. Om dit doel te kunnen realiseren luisteren we naar uw wensen en passen we de verbouwing zo u wilt aan totdat u volledig tevreden bent.

Bekijk onze projecten-pagina om te zien hoe wij de wensen van onze opdrachtgevers hebben kunnen realiseren in het verleden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan per telefoon, e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen.